a żuczek w kwiatki to hipisowski troche, nasza winda do nieba, dobre. moze powstanie dzieki nam taki program /cos w stylu pump my ride <lol> / i na 100% będzie lepszy od MADZI!!!! bo będzie całkiem nasz. Ja sie pisze na pierwsz± jazde ;p
Tylko pytanie z ktorej strony hehe Monia ty bedziesz prowadzic bo z tego co wiem bardzo dobrze jezdzisz xD
jak to? moj pomysł i ja prowadze.. w koncu jestem glowa rodziny a co do miejsca.. slyszal ktos bajke o chlopcu, ktoremu w gardle miescil sie caly kosmos?? taki wlasnie bedzie nasz zuczek.. maly z zewnatrz, wielki w srodku..
Glowa rodziny heheh tatusiu no dorba ty bedziesz prowadzil
Zbanowany
Fajne... "Mały na zewn±trz, duży w ¶rodku"
No wlasnie obowiazkowo teletubisie i moze kogos jeszcze <lol>
No nie wiem kogo jeszcze moze sie kytos napatoczy po drodze
Napatoczy przewidujemy brac sympatycznych autostopowiczow? :> chociaz nie wiem czy widzac jak nasza "winda do nieba" bedzie wygladac z zewnatrz, bede chcieli nawet probowac nas zatrzymac.. moga pomyslec, ze to ruchomy dom wariatow (oczywisie bez urazy , pisze tylko jak to moze wygladac z zewnatrz.. )
Moze byc ruchomy dom wariatow bo kilku tam sie z pewnoscia znajdzie w koncu w kazdym z nas drzemie jakas inna postac
inna postac, kotra nie koniecznie musi byc okreslana mianem wariata.. chyba ze w pozytywnym znaczeniu tego slowa (o ile takie isnieje.. choc nawet jesli nie, to na nasze potrzeby mozna je stworzyc )
Zawsze mozna cos stworzyc jestem jak najbardziej za xD a z kazdego nawet najbardziej ochydnego stwierdzenia mozna zrobic milusie no wiec szykujmy sie na napad.... bedzie to istne ciekawe zjawisko