oczywiscie ze chcemy zuczka, ale MADZIA do swirowania i robienia kurzu tez sie przyda
ta.. zobaczysz jak ja Ci tego zuczka poprowasze.. madzie to sie do tego nie umywa.. toc to nasza winda do nieba i bede to w kolko powtarzac!!
Winda bedzie lepsza no nie xD hehe i az sie bede prosili zeby choc chwilke sie przejechac
Bardzo super
z tego co pamietam sie popsuly <lol>
Od nowosci chyba starosci producenta
Zbanowany
kiedyś miałam okazję prowadzić żuka i to wcale nie jest takie łatwe:D Kierownica ciężko chodzi, bo musi dźwigać taki duży samochód. Ale wyobraźnia również podsuwa taką ciekawą wizje;)
Tylko jeśli sie nie myślę to tylko 10 osób można przewozić bez jakieś specjalnego uprawnienia...
Ale wracając do tej wizji... Świetny sprzęt muzyczny ( z ogromnymi głośnikami), dla was to pewnie jakieś specjalne miejsce na instrumenty muzyczne. Z tyłu zamiast wolnej przestrzeni jakieś kanapy jako miejsca do siedzenia ( oczywiście nie mogą być zbyt duże żeby dało się tam poruszać).
Inna wersja:] Jak izolatka...wszystko obłożone materacami<lol2>
Izolatka rowniez ciekawa wizja <lol>
Zbanowany
Tylko qrcze żuk jest dość mały, więc co jeśli ktoś ma klaustrofobie?? To w takim zamkniętym, małym pomieszczeniu obłożonym materacami może nam troszkę zacząć histeryzować
hehe ja chce zuczka ale bez kolumn za 14,99 bo znowu będę przysypiała i mnie obudzi nieprzyjemne wycie <nonono>