ftp://vsc.eu.interia.pl/nowy/
użytkownik: vsc
hasło: zgrywus1
polecam może cos dorzucę jak będe miał czas
udostępnie ogólnie bez hasła ale później bo skleroza nie boli ale zeszytu poszukać trzeba <lol>
a co to wrzucasz, jakas muzyczke? w sumie to calkiem niezly pomysl.. mozemy na przyszle koncerty, zamiast na maile to na bloga wrzucac linki i wtedy nikt nie powie, ze do niego nie doszly <lol>
Wiecie co moze wrzucimyjakze piekne dzwieki naszych skowronkow z Meciny <lol>
ja jestem za, ale niestety nie mam kabelka ;( moze ktos moze zalatwic kabelek do samsunga?
Hmm ja nie mam ale zawsze mozna skabinowac ej to kto chce te zdjatka zeby tu byly zrobi sie oddzielny dzial i sie wklei zdjatka xD
No dobrze damy do galerii tylko to musze najpier przedyskutowac z Monia gdyz ona jak to wiecie jest zalozycielem i pierwszym administratorem wielkie jej dzieki za to
Zbanowany
Qrcze... W każdym dziale zaczynacie mówić o tym waszym wyjeździe, przez co nie mam o czym pisać bo nie byłam:P Ale zdjęcia chętnie obejrzę;]
No to obejrzysz sobie zdjatka heh ale przez ten wlasnie wyjadz humorek sie nam poprawil i forum sie rozkrecilo
Zbanowany
Właśnie widzę, tylko z niewielką szkodą dla tych którzy nie byli...bo nie wiedzą o co chodzi:P
Hehehe i to chyba jest najlepsze mam dzisiaj jakis glupawy humor......
Zbanowany
Głupawka może być całkiem ciekawa;) I to najlepsze dla tych, którzy wiedzą o co chodzi:P Nie bądźcie samolubami;]
Zaraz chyba bede miala nastroj typowo grobowy no ale dobra bedzie okey