A moze umowimy sie i pojdziemy wszyscy razem??? Kto jest za to podpisy pod petycja HEHE I do zobaczenia:)
Och no to kto jeszcze czekam na podpisy <lol>
a co do meciny nie pojechalismy a zebralismy sie szybko
taa.. ale tutaj Monika wziela wszystko do kupy.. ustalila dzien, godzine i wszycy musielie sie dopasowa (choc mi troszke nie pasowało, ale nie zaluje)
Jabys powiedziala ze zalujesz to bys byla juz martwa
Widze ze sie ze mna zgadzasz Kasiu cieszy mnie to bardzo
Zbanowany
A o czym jest film??
Hmm.....
Zbanowany
Moniko to pytanie kierowałam do Ciebie, bo chyba reszta nie była na tym, skoro chce się wybrać
po pierwsze to sprawdzcie czy ten film jeszcze gdzies graja... bo chyba jak ostatnio przegladalam "co jest grane" to chyba juz nie bylo. ja na premierze bylam ponad 2 miesiace temu... a o czym jest film? to jest przesliczna adaptacja poematu JPII pod tym samym tytułem, lepiej najpierw przeczytac "tryptyk" a potem go zobaczyc. ale jak dla mnie to jest to dosc niezwykla adaptacja, polaczenie pieknych zdjec gorzystych terenow, animacji komputerowej, archowalnych zdjec papieza i normalnych zdjec z planu filmowego z udzielem aktorow. robi wrazenie i zmusza do myslenia:)
z tego co mowisz wyglada na to, ze rzeczywiscie warto znalesc chwilke czasu, zeby go obejzec... jak mi sie uda, to postaram sie go od kogos sciagnac i z pewnoscia chetnie go obejze..