Nasz kochany Kubica, biedaczek, dali mu jakiegos popsutego bolida i nie pozwalaja mu dobrze jezdzic. JAK TAK MOŻNA?!Ale my i tak wierzymy, i trzymamy kciuki. Znamy Twoje możliwości
motoryzacja tak. ale kubica troche mniej mozemy pogadac o zgrabnych i ladnych urzadzeniach na czterech kuleczkach <lol>
nie ma sprawy ) moze nie tylko na czterech, ale tez o tych na dwóch kółkach z silnikiem??
co do tego to wieksza wiedza mogłaby sie pochwalic moja siostra, ktora jest maniaczka motorow... ja wole wygodne, czterokolowce z klimatyzacja.. lubie komfortowe warunki jazdy, w koncu wszystkie jestesmy BOGINIAMI i koronami stworzenia
Moze kupimy sobie jakies autko ktorym bedziemy jezdzic?? Kto jest chetny na jazde probna Nas moze Kubica nie interesuje bardziej facetow......
autko? proponuje zuczka.. pomalujemy go na zielono, na nim kolorowe kwiatki w srodku tez udekorujemy jako "winde do nieba" (ludzie z meciny powinni zrozumiec ), postawimy kolumny, piece, kanapy i bedziemy sie wozic na ognicha kto jest za?
Ja rowniez za kto bedzie prowadzil bardzo ciekawe.....? <lol>
Hehehe moze on a moze wszyscy po kolei?? Kto jest zaaa