Monis ale czekac niekiedy naprawde warto taak wtajemniczeni wiedza <lol> i zgadzam sie z Ashely liczy sie jakosc nie ilosc braawa dla nas
Zbanowany
zapewniam Cie moniq że sie dowiesz. Ale naprawde, mimo że było Was zaledwie (żebym sie nie pomyliła) 6 śpiewających i grający na bębenku, to pokazaliście na co Was stać. Będąc na kościele i słysząć Hosanna, naprawde genialnie zabrzmiało. Widać, że nie potrzebujecie pomocy ze strony tych którzy w ostatnich dniach nieco... odeszli od Was. No ale cóż, jeśli chcą stworzyć własną schole, to wystarczy im życzyć szczęścia. Jeszcze raz dzięki za śpiew. A właśnie, co z Rafałem, zdrowy juz? Szkoda, że nie spróbowaliście litania, może by sie księża mniej śmiali... żarcik
Tak 3mać dalej!
nooo wszyscy nas pochwalili oprocz jednej prowadzacej czyzby z niej zolza jakas byla dobrze chociaz ze nie pisze na forum bo nie wie co ja tu na nia dogaduje haha alez Gosiu jesli sie odezwiesz to wiesz przeciwez ze to tylko zarcik taki byl kochana 3maj sie
nie tylko ksieza by sie mniej smiali zapewniam sie a co z Rafalem w niedziele slyszalam od dobrze poinformowanych osob ze jest juz troche lepiej goraczka spada xD wiec 3majmy kciuki zeby w koncu wyzdrowial xD
Ja Ci dam zołze!
Oczywiście że Was pochwale. Gdyby nie Wy, nie dałabym rade (choć niektóre momenty to była tylko moja wina ). Równe tempo (nie można zapomnieć o Michale), czyściutkie dzwięki a przy tym psalmie to naprawde nie łatwe. Buziaczki za to Ponoć Rafał ma już być w tą niedziele na mszach / wiem to z pierwszej ręki - nie ma to jak katecheci / o ile bedzie się już dobrze czuć.
A nasze kolejne większe śpiewanie to chyba przypada na bieżmowanie. Chyba że przeoczyłam jakieś święto? Tylko sie dowiem kiedy jest i coś wymyślimy. Już nawet mam pomysł na niektóre pieśni Znów damy czadu.
Trzymajcie sie ludziska /Wiem Oleńka
A tak apropo... dawno tu mnie nie było.. aż wstyd sie przyznac. Jakby kto nie wiedział: Gosia Łachut jestem
Ostatnio edytowany przez Gosia (2008-03-26 14:07:12)
a daj daj wiadomo rozwalilas wszystko jak zawsze zolzo Ty wredna ale my tez damy Ci buziaczka przynajmniej ja a o Rafala ja pytalam ksiezy i jak juz mowilam a znaczy sie pisalam ponoc czuje sie juz lepiej chyba nie przeoczylas biezmowanie a potem komunie naszych malych kochanych 3majcie sie pozdrawiam to dorbze ze wiesz
Zbanowany
Szczerze? nie mam zielonego pojęcia o co Ci chodzi. Czy może mówiąc "pierwszych lepszych" myślałeś że ja kiedyś coś takiego powiedziałam bądż napisałam? bo tak to właśnie zrozumiałam. Jesli tak myślisz, to niestety sie mylisz. Może wyjaśnisz mi o co chodzi pisząć na PW? Z miłą chęcią sie dowiem czemu miałabym być wtajemniczona. Czekam na wiadomość. Pozdrowionka
Ostatnio edytowany przez Ashely (2008-03-27 16:43:59)
Zbanowany
wiesz Nashi chyba niepotrzebnie zaczynałeś ten temat..obawiam się, że jeśli nawet ktoś zorientuje sie o co chodzi, to nie bedzie to mialo dobrego finału;/
po co to... nie wiem ale jak chcesz to zaczynaj kolejny temat i wszyscy sie poklocmy apropo powodzenia w zakladaniu NOWEJ SCHOLI ... tylko ze parafie zmienic trza bo tu juz jest schola
Ostatnio edytowany przez Alex (2008-03-27 19:17:13)
Zbanowany
W takim razie ja też liczę na więcej szacunku z Twojej strony:), bo jestem starsza od Ciebie i w dodatku jestem kobietą (a kilkakrotnie chyba o tym zapomniałeś pozdrawiam nashi
P.S. to tylko tak odnośnie Twojej wypowiedzi.../nie rozwodzę się nad nią
Zbanowany
Zauwazyliście, że forum odżywa wtedy gdy jest się o co pokłócić.?...wiecie może to faktycznie będzie chamskie z mojej strony co teraz powiem, ale jak komuś się coś nie podoba w naszej parafi to WOn!!! i niech się nie pokazuje już więcej na oczy...nikt nikogo tu nie zatrzymuje.. już przez niektórych z Was wtulałam się w łzy waląc z natłoku mysli skronią w szarą rzeczywistość..w dupach wam się poprzewracało?.. I do Smrfetki..prosze nie zamykaj tego tematu bo to nic nie da...to nie chodzi o to aby pogrzabać problem pod murem milczenia bo on tam tylko wzrosnie w potegę i z resztą to nie komuna aby narzucać milczenie...ale serio mówie poważnie, moze w końcu wyjasnimy sobie o co tak na prawde chodzi..hmm..??
Ostatnio edytowany przez Nightmare ;D (2008-03-29 16:34:56)