Brawo dla naszych xD jak ktos to powiedzial puscmy sobie oryginal i bedzie gorszy od naszego i prosze sie nie smiac nie z mojej winy wrzeszczalam przed Droga Krzyzowa o polnocy jakies psy wsrod nas lataly wtajemniczeni wiedza kto to byl
Zbanowany
Podobno ładnie nam wyszło HOSANNA będzie mi się śniło jeszcze przez wiele kolejnych nocy ale warto było, nieprawdaż?
Zbanowany
Witajcie Kochani:) Chciałam Wam bardzo serdecznie podziękować, za trud jaki włożyliście w przygotowania do Triduum Paschalnego, za czas, który poświęciliście na próby i za Wasze szczere chęci.Można na Was liczyć, udowodniliście to!! Pozdrawiam:*
Bylo warto nasze Hosanna bylo sliczne i witam Nusie a co do DZISIAJ jest proba o 18.00 pamietajcie
Hosanna, Hosanna, Hosanna... śpiewajcie Panu bo wielka Jego moc i chwała...
Tak, tak, bardzo ładnie wam wyszła ta Hosanna:) dawno temu jak śpiewałam to z Grupą Apostolską x. Milana to bardzo to lubiłam:) A Amen, Amen, Alleluja mocnym głosem się roznosiło za murami kościoła Ania też bardzo ładnie psalm zaśpiewała
Radosnego Alleluja raz jeszcze!
Ostatnio edytowany przez moniq (2008-03-23 08:37:18)
taaak wyszloooo mu bardzo oblednie Monisiu <lol>
i tak mialo byc Amen, Amen ALLELUJA !! <3
Zbanowany
Witajcie! Chciałam się przedstawić, bo zapomniałam wczoraj tego zrobić pod nusia "ukrywa" się Ania Sroka:) i dziekuję Monia za miłe słowa:*
tos Ty domyslna jest xD <lol>
napis w salkach na tablicy ZBIERAM NA NOWA SCHOLE ... Marcin przepraszam wiem ze to przeze mnie xD
a obok PS. A my na nowego gitarzyste ale moze jeszcze nie
Zbanowany
Ja też musze podziękować: ślicznie było. Gdyby nie wasza pomoc i zaangazowanie nici by były z tego śpiewu. I widzicie, nie liczy sie ilość, tylko jakość! /przedstawiać sie chyba nie musze bo wtajemniczeni i tak wiedzą kim jestem i niech tak bedzie/
Ostatnio edytowany przez Ashely (2008-03-25 12:08:03)
Zbanowany
spokojnie, jak sie spotkamy to napewno Ci wyjawie kim jestem