Zbanowany
wydaje się, że smerfy górują, ale czy na pewno??czekamy na głosy;]
hihih KTO POWIEDZIAL ZE KTORAS JEST GLUPIA xD ja jeszcze je nuce zaspiewam wam
pat i kot pat i kot pat i kot przyjaciele od lat ze wszad wstaje slonce slychac ptakow koncert i szczesliwy jest naprawde paaaaaaaaaaaaaat
albo to
Muminki sie ciesza radoscia i zyciem muuuuuuuuminiki i to ze im chmurki bieleja po swiecie muminnnnki..
...
Teletubisie mowia papapa xD ale to ogladalam z kuzynka nie sama
Zbanowany
heh i tak obstaje, że smerfy królują lalalala to jest smerfów świat:D jednego czego w nich nie lubiłam to tego jak mówiły :wysmerfujmy coś, smerf.. cos tam" -blee ale tak to SSSSUUUPPEEERR! lalalala;p
smerfastycznie xD kto lubi Smerfetke xD
zaczynasz bawic sie w Gargamela on nie lubial ich pioseneczek
Zbanowany
oo właśnie tego nie znosze..smerfastycznie;/ jakaś zesmerfoszczona wersja;/ wujek Gargamel?pamiętacie 1 słowo Smerfusia?? ja nie być Gargameeel chociaz..zastanowie sie xD może przejdę transformacje i napiszę do Was z temtej strony mocy..poszukuję Klakiera:D
alez klakier jest zawsze i wszedzie tylko czeka na to zebys go zlapala a moze zlapal Gargusiu xD papcoi moj
Zbanowany
Muminki też były fajne..moja siostra zawsze mnie do Ryjka porównuje;(;(;( tylko bałam sie Buki..;/ Smerfy były przyjaźniejsze..
no wlasnie ja tez balam sie Buki a moze nie tyle jej co muzyce towarzyszacej jej przyjscia xD pamietsam jak przyszla po swoj klejnot balam sie ze je pozabija
<strach>
a buka sie zakochala w muminku ;p nie wiem co w niej takiego strasznego ^^ ja sie jej nigdy nie balam...
Zbanowany
miłosc jest slepa:D..a on sie jeszcze z niej śmial;( w koncu facet...;p
http://pl.youtube.com/watch?v=wMHFcW5ivMs ->kto nie widzial niech nadrobi;D
hehe robi sie feministycznie ale ja mowie samej Buki sie nie balam tylko tej muzyki a zreszta bylam mala mialam prawo sie bac ;P i nie zabronicie mi sie bac
dalej sie jej bojeee i co z tego chociaz ma taka mine ze jakby chciala to bym ja uscisnela moze by sie chociaz usmiechenla
ale ona jest zakochana nieszczesliwie... tez bym byla smutna na jej miejscu... w koncy zakochala sie w FACECIE ;| biedna...
niom ale moze mozna by bylo ja jakos pocieszyc przeciez my tez mamy ten sam problem ktory sie zwie FACECI i Glupi Amor ktory jest do tego slepy gluchy i co tam jeszcze