Ciekawe co u naszych znajomych z... maja?! tzn ludziów z Męciny ;p Właśnie czytałam pozdrowienia dla nich chyba z maja i przypomniało mi się nasze pierwsze spotkanie z nimi <lol>
wiesz zawsze milo miec jakiegos braciszka albo siostrzyczke tylko z tym trzeba isc do mamusi Pati i do tatusia Kasi
ciekawe a nawet bardzo a zreszta POZDRAWIAM ich bardzo serdecznie mi sie przypomniala nasz kochana kanapka ktora ze smiechu sie rozleciala ;>
pozdrowienia dla wszystkich naszych kochanych i tych trochu mniej kochanych
heh... co u nich?? nie wiem... trzymaja sie dobrze... ale raczej ich szybko nie odwiedzimy... bo po tym co stalo sie tam w te wakacje nie wiem kiedy sie zbiore na odwage zeby sie tam pojawic... pozdrawiam
wiecie co... zmienilam zdanie... kiedy robimy jakies LOGNICHO??
nie mam zielonegopojecia ;p ale z tego co slyszalam bardzo bardzo dawno temu mialo byc ;p
mialo, ale jak zawsze sie nie zebralismy
ja jestem bardzo chętna na zebranie na ŁOGNICHO ale nie wiem kiedy
na pewno nie w nabliższy weekend
Fajnie Kasiek, że zmieniłaś zdanie
w sumie to nie zmienilam... ale jak ede uciekac od tego co sie tam dzialo to wroci to ze zwiekszona sila...
oj tu się zgadzam... ucieczki są bezsensu,a poza tym prędzej czy później pewną osobę i tak spotkasz
no tak na dobra sprawe to nie musialabym sie z pewnymi osobami spotykac...
pozdrawiam mojego braciszka ktory na 28 latek
i wszystkich innych pozdrawiam tez
Pozrawiam Was wszystkich Kochani może nie długo uda mi się siedzieć na necie u mnie w domciu
)
POZDRAWIAM WAS WSZYSZCY KOCHANI JESTESCIE ;* ;* MAM NADZIJE ZE WROCICIE DO PISANIA NA FORUM POROZBA wielka
prosze was