Moze ktos z nami sie podzieli jakismis swoimi ulubiencami z lat dziecinstwa bedzie nam niezwykle milo... zapewne nasza Smerfetka ulubowala pewna bajke a jaka juz to nie trudno sie domyslic
ale jesli ktos chce moze rowniez opowiedziec jakie bajki lubil w co sie bawil xD .... jaka byla jego ulubiona zabawka
itd ...
Najbardziej nie lubiałam bajki "Tabaluga" <blee> jak widziałam tą bajkę to mnie skręcało
Ej a ja to lubulam przyznaje sie bez bicia Smerfy 1 miejsce drugie Gumisie 3 Muminiki potem Tabaluga Pszczolka Maja itd nawet nie pamietam juz co
Zbanowany
Bajki... hmm... zdecydowanie SMERFY!!!!!!!!!!, gdzieś tam się jeszcze przewijał Bolek i Lolek, Miś Uszatek, Wilk i Zając, Reksio... ale, kiedy to było...
Poza tym książka: "DZIECI Z BULLERBYN"------> uwielbiam ją (do dziś) i z lekką tęsknotą wspominam;)
hmmm czyli widze ze grupa wielbicieli SmerfoW sie rozrastna
Zbanowany
wielbicieli Smerfów, czy SMERFETKI???????????? <hahaha>
a moze i tego i tego
Zbanowany
hmmm czy ja o czyms nie wiem :>
Zbanowany
No, już wiesz;)
Ale moze nie jestes w pelnej tego swiadomosci
Zbanowany
to może mnie uświadomicie bo sie sfocham
z przytupem
smerfy, smerfy, smerfują... ja tez sie pod smerfami podpisuję
a do tego jeszcze kubs puchatek, kaczor donal no i jeszcze tom i jerry, czyli przebojowa mysza i jej przesladowca kot
potem bajek nie lubilam, bo uwazalam ze jestem juz dorosla i bajek ogladac nie bede. a jeszcze bardziej potem zmadrzalam i doszlam do wniosku ze bajki sa super, a shrek przebil cala konkurencje: )
i bardzo sie cieszymy ze zmadrzalas przyznaje szczerze ja smerfy ogladam co piatek jak mi sie udaje i wcale sie tego nie wstydze w koncu dzieckiem jestem
Zbanowany
Smerfy, tak są fajne i tego nic nie zmieni (ale najfajnieszy z nich to dla mnie był Gargamel;P) Muminki..hm...duże hipki..tu mój ulubieniec włóczykij..(ale gdzie to nie wiem) gumisie...
bez komentarza..My z siostra zawsze uwielbiałyśmy "Przygody Baltazara Gabki"
-Smoczysko Wawelskie..
no i jeszcze pamietam bajke opowiadającej o francuskiej dziewczynce..hm..zdaje się Madeline:)