wiem wiem... ale niekoniecznie musimy jechac pod te namioty... ja tylko rzucilam haslo, ze mamy propozycje urozmaicenia wyjazdu...
ale mi bylo dobrze w mecinie.. wpadlam na pomysl, ze wezme swoj spiewnik rajdowy i skseruje kilka tekstow co by nam sie lepiej spiewalo ;d i poprosimy age zeby nam porzyczyla ksiazke z zabawami to sie pobawimy ja proponuje wyscigi w workach na ziemniaki
:> wiem.. glupek jestem ;d
Spox przeciez wiemy:D to przekonajcie Adaszka bo on jechac nie chce, a jak on nie to mnie nie puszcza.....
Adaszek nie chce jechac? chyba musze z nim powazna rozmowe przeprowadzic.. Lukaszku.. dlaczego nie chcesz jechac? przeciez mowiles, ze ci sie podobalo tym razem ja ciebie zapraszam
kto nas bedzie w busie bronil? wojtek moze sam 3 chlopcom nie dac rady..
Hehehe ale on powiedzial ze cos z nauka mu nie pasi niehc go ktos przekona wiem ze nie chcecie zebym jechala ale czemu jego tez nie chcecie...
Taaaa bo sie nauczy czegos... ciesze sie ze chcecie jak ja luibie nasza 7 meczke jest taka kochana
Taa tylok czy mu sie bedzie chcialo oto jest pytanie
jak mu sie nie bedzie chcialo to w domu tez sie nie nauczy ;p a przynajmniej ja zawsze wychodze z takiego zalozenia wiec biore wszedzie ksiazki ze soba xD
Hehehe bedzie dobrze i az za fajnie
Zawsze no nie
hehe.. ja juz tylko zastanawiam sie gdzie upakuje ciuchy, tyle mam nauki.. ale mysle, ze bedzie ok.. najwyzej bede sie uczyc kiedy bedziecie spac, bo nie sadze, zeby mi sie chcialo, kedy bedziecie np w cos grac jakos to bedzie.. znajdziemy sobie z lukaszem cichy kacik i bedziemy zakuwac.. co ty na to lukaszku?