Zbanowany
szkoda, że nie mogłam jechać takie życie.... mam nazieję, ze będziecie sie dobrze bawić i oszczędzicie przy tym wieś...
buziaki
Zbanowany
Bawcie się dobrze:) Tylko nie schlej się Ziro za bardzo<lol2>
Przypilnowalismy nie schlala sie;) udalo nam sie ognicho bylo bardzo milo i wesoolo
ognisko bylo swietne <spoko> mam nadzieje, ze bedziemy czesciej organizowac takie wypady.. powoli zaczynamy stawac sie grupa dobrych przyjaciol, a chyba tak powinno byc dziekuje i koffam was
Strasznie sie ciesze ze wam sie podobalo i dziekuje ze przyjechaliscie
o nastepnym i najblizszym (mam nadzieje udanym) wypadzie napisze w osobnym watku
buziaki
Bylo super:* dziekuje wam prawda zgrywamy sie coraz bardzij w ta siodemeczke
Ty tez kochana
Ja mysle, ze do naszej siodemeczki mozna dolaczyc kilka osob (o jednej mysle szczegolnie ) im bardziej zgrani bedziemy, tym pozniej latwiej bedzie nam sie gdzies zebrac i cos czuje, ze czeka nas wiele wspaniałych przygod
ahh.. ale sie ciesze, ze mielismy to lognicho.. same dobre rzeczy z tego wyszły
(poza drobnym incydentem w busie)
moi rodzice powiedzieli ze jestesmy mlodzieza na poziomie i ze w takim towarzystwie to nawet nie boja sie mnie na miesiac gdzies puscic xD trzymajcie tak dalej
Oooooooo to bardzo mila i ciekawa wiadomosc a szkoda ze nie na dwa miesiace hehe co xD a tak apropos kogo chcemy jeszcze dolaczyc?? zrobimy zgrana paczke i bedzie fajnie
jestescie kochani i boscy a moze cos jeszcze bedzie pasowalo jakies piekne okreslenie xD
do gwardii szwajcarskiej nas moga wziasc...
mozna na nas polegac jak na Zawiszy...
trzymamy poziom a inni gryza trawe... (nie obrazajac nikogo oczywiscie, ale tak mi sie skojarzylo)
jakiej pomysly jeszcze? xD
Kasiu.. ciebie puszcza, ale wez pod uwage, ze jezeli chcielibusmy wziac Paulinke (pozdrowienia dla niej ) to nie wiem czy jej rodzice zgodzili by sie na namioty.. nawet pod opieka takiego odpowiedzialnego tatusia jak ja <lol> (pozdrowienia dla mnie
)