Zbanowany
Myślę, że ważniejszym tematem, a raczej faktem jest to, że użytkownicy forum nie są zbyt aktywni (choć nie wiem ile ono już funkcjonuje).. Myślę jednak, że postęp jest możliwy... Liczę na to iż ktoś wpadnie na ciekawy temat do rozważenia i rozpocznie jakiś wątek
Z tego co mi wiadomo forum istnieje od niedawna. Z reszta.. jezeli jestes tym zainteresowana, mozesz sprawdzic na date najstarszego posta, ktory zapewne pochodzi od administratora Jesli chodzi o ciekawe tematy.. jak zauwazylas, probowalam poruszyc jeden, ale niestety nie spotkal sie on zbyt duzym uznaniem.. moze dlatego, ze od jego ukazania mało kto pojawił się na forum.. Moze Ty sprobujesz rzucic jakims kontrowersyjnym tematem, a ja na miare swoich mozliwosci postram sie odpowiedziec
Moze nie jestesmy aktywni tak jakbysmy tego chcieli bo nie mamy czasu....ja akoratnie mam strasznie zapchany tydzien nauka to ze zdarza sie ze jestem na gg to tylko czysty przypadek a juz o forum..to lepiej nie mowic niektorzy tu sa bardzo rzadko ale trzeba bedzie cos z tym zrobic:P a moge wiedziec kim jest Zira i Vitani oraz Bazylka bo nie za bardzo kojarze pseuda:D
Zbanowany
prawde mowiac ja tez ...:>
Zbanowany
Sztuka tkwi w rozplanowaniu sobie czasu;) Zresztą napisanie posta nie jest jakoś bardzo pracochłonne, co widać dzięki liczbie moich postów;] Oczywiście nie nudzę się ciągle, ale myślę, że zawsze można znaleźć troszkę czasu wciągu dnia na chwilę odpoczynku- bądź jak kto woli- rozrywki... Chociaż nie wiem czy pisanie na forum można zaliczyć do tak owych... Na pewno nie jest to jednak przykry obowiązek.
Cenię sobie anonimowość, po za tym nie jestem członkiem oazy więc raczej niewiele osób może mnie kojarzyć.
Pozdrawiam
hmmm.... no nie watpie... ale np ja nie mam kompletnie czasu w tygodniu... biorac pod uwage ze chodze do 2 szkol i mam jeszcze szereg innych pozalekcyjnych zajec to sukcesem jest jak od poniedzialku do piatku w godzinach mniej wiecej 8-22 jestem godzine w domu... heh... nie wspominajac juz o nauce
Zbanowany
Jak ktoś jest zdolny to nie musi sie uczyć, ale jak ktoś jest leniwy to też tego nie robi...(Albo jeśli nie ma czasu).. Myślę że nie dogadamy się w tym temacie bo ja myślę że zawsze można znaleźć trochę czasu,nie koniecznie na siedzenie przed kompem ale np żeby zobaczyć się ze znajomymi, wyskoczyć na jakieś piwo albo coś
Zbanowany
hmmm...Czy tak bardzo?? myślę, ze wystarczy odrobina chęci;)
Ale nie powiesz.. bo ostatnio forum stało sie bardziej aktywne.. wczoraj to az mnie glowa rozbolala, tyle postow wszyscy dodali
wczoraj to jeszcze wszyscy przezywali Łognicho (ja do teraz mam je w pamieci dosc bardzo) zobaczymy co bedzie za jakis czas...
No to chyba bardzo dobrze ze forum tak sie zgralo ze pedzi na wysokich obrotach a tak aprops witam nowych czlonkow
witamy nowych czlonkow zwlaszcza nasza gruszke
szkoda tylko, ze jak sie zacznie szkola nie bede miala na tyle czasu, zeby tu aktywnie dzialac
Taaa szczegolnie nasza gruszek z tym jakze pieknym avkiem
mam nadzieje ze bedziesz tu wpadac czesciej:)