Aaa kogo jeszcze dolaxzymy do naszej kupki oprocz nas znaczy Pati Kasi M Kasi K Wojtka Moni Lukasza mnie...?? bardzo sensowne pytanie xD
no tak... bardzo zasadnicze pytanie... ja mam mala propozycje, ale nie wypowiem jej glosno bo jakby zostala obalona to tej osobie sie moze zrobic smutno
A mozesz powiedziec na uchooo? proszeeeee bo nie pojade z wami ze swojej winy nie tatusia
Juz wiem i wiem ze raczej reszta sie zgodzi a jakby co to do nich tez zrobie maslane oczka
to moze juz nas nie bedzie 7 xD mam jeszcze jedna propozycje xD
Ostatnio edytowany przez Kasiek:D (2007-05-06 13:04:57)
Dobra powiesz kogo znowu na uszko??
Zbanowany
No faktycznie zrobiliście się aktywni, więc teraz muszę nadrobić Nieobecność w Krakowie i brak dostępu do netu robi swoje;]
Jak zawsze chyba
Ja tez musze nadrabiac bo nie bylo mnie tu dwa dni i sie milion postow stworzylo.. nie wiem czy mi informatyki wystarczy, zeby wszystko przeczytac a co do grupki... to ja tez mam jedna propozycje, a twojej kasienko nie ciezko sie domyslic
i chyba nie myslisz, ze ktos sie nie zgodzi?
z reszta... jak mozna by sie nie zgodzic? :>
Zbanowany
a ja nie wiem nic..
Jakto nie wiesz nic? ;d .. jesli chcesz to moge Cie osobiscie zapoznac z pewnymi faktami, tylko musisz dac mi szanse.. bo nigdy Cie nie ma w domu!! btw. porzyczyłam rolki, wiec moglybysmy sie kiedys wybrac.. i nie koniecznie we dwie, jak ktos chcialby sie wybrac to jestem otwarta na propozycje co do dnia, godziny i miejsca.. ale ostrzegam, ze nie umiem hamowac
bo te rolki sa jakies szybkie no..
Zbanowany
już dzwonie do Ciebie:*