#31 2008-03-15 12:07:42

moniq

Zbanowany

5867749

Re: Racja;)

nie, nie ciagnijmy dalej tej dyskusji, bo to nie ma sensu, zreszta jak juz powiedzialam, Smerfetka jak uzna to i tak zrobi porzadek zamykajac watek:d ale Sziron odpowiem, z 3 osobami rozmawialam wprost i uznalam ze trzeba wywolac dyskusje na forum. a to ze wszystko ma jakis powod??? hmm poniekad tak, ale to mi przypomina dyskusje zywcem wyjete z polityki, czyli oryginalne dyskusje co mi kiedy wolno a co juz nie, i w jaki sposob moge nagiac obowiazujace prawo do moich chwilowych potrzeb. slawny przypadek flizanki Rosenthala ktorą rzecznik praw obywatelskich wreczyl lekarce w podziekowaniu za opieke nad chora matka jest najwdzieczniejszym przykladem na to. lapówka czy jeszcze nie łapówka? Dylemat media miały ogromny:) no i tu tez mamy dyskusje z Panem Bogiem, 18 w WP jest w porzadku, czy jednak jest naginaniem przyzakazanie o nieuczestnictwe w zabawach do wlasnych chwilowych potrzeb:)
a co do obcych osob na forum, to jest to calkiem niezla sprawa, bo przynajmniej jest powiem obiektywnego spojrzenia na poruszane sprawy... zarówno u Ashely jak i u Sebastiana sie to wyczuwało
miłego dnia wszystkim życzę i mam nadzieję ze w tej dyskusji udziału brac już nie będę bo nie ma to celu zadnego, no chyba ze zmieniny temat to bardzo chętnie się znowu uaktywnię

#32 2008-03-15 12:17:30

Szirin

Zbanowany

Moniq, to po co mi odpowiadasz, skoro piszesz, że już nie chcesz tego ciągnąć???? Zmuszasz mnie tym samym do odpisania.
Skoro rozmawiałaś, napisałaś wątek na forum i wywołałaś wojnę. No widzisz, zafundowaliśmy Tobie politykę w najbliższym otoczeniu:P

Póki co, dyskusja jest między nami, z Panem Bogiem (to jak napisała bardzo słusznie Nightmare;D) będzie każdy z nas rozmawiał osobiście i bez świadków.

"Dokąd idziesz bracie/ Dokąd gnasz/ Po co tak zabijać się/ W jednym punkcie przecież/ W końcu trwasz/ Tylko czas do przodu mknie
Tak przemijasz w miejscu/ Spalasz się/ Jak pustynny w słońcu głaz/ Wszelki ruch to tylko/ Pozór jest/ Jeden mknie do przodu czas (...)Martwe morze stoi wokół nas/I nadziei brak na wiatr '

#33 2008-03-15 12:25:09

smerfetka

Zbanowany

status akuku;D
0 700 680 631
Call me!

KONIEC TEGO !!
bo naprawde poleje sie czyjaś krew
przestańmy już o tym mówić i kłócić się, a przemyślmy co sie stało, bo czas teraz jest odpowiedni na to,
wyciągnijmy z tego wnioski i bądźmy lepsi i mądrzejsi o nowe doświadczenia

http://viii-lo.krakow.pl/~qbaj/1714254127466ed27cf351a.gifhttp://www.avatary.ork.pl/avatary/3707.gifChyba nie musze sie przedstawiać http://www.avatary.ork.pl/avatary/2968.gif

Stopka forum

RSS