nie, nie ciagnijmy dalej tej dyskusji, bo to nie ma sensu, zreszta jak juz powiedzialam, Smerfetka jak uzna to i tak zrobi porzadek zamykajac watek:d ale Sziron odpowiem, z 3 osobami rozmawialam wprost i uznalam ze trzeba wywolac dyskusje na forum. a to ze wszystko ma jakis powod??? hmm poniekad tak, ale to mi przypomina dyskusje zywcem wyjete z polityki, czyli oryginalne dyskusje co mi kiedy wolno a co juz nie, i w jaki sposob moge nagiac obowiazujace prawo do moich chwilowych potrzeb. slawny przypadek flizanki Rosenthala ktorą rzecznik praw obywatelskich wreczyl lekarce w podziekowaniu za opieke nad chora matka jest najwdzieczniejszym przykladem na to. lapówka czy jeszcze nie łapówka? Dylemat media miały ogromny:) no i tu tez mamy dyskusje z Panem Bogiem, 18 w WP jest w porzadku, czy jednak jest naginaniem przyzakazanie o nieuczestnictwe w zabawach do wlasnych chwilowych potrzeb:)
a co do obcych osob na forum, to jest to calkiem niezla sprawa, bo przynajmniej jest powiem obiektywnego spojrzenia na poruszane sprawy... zarówno u Ashely jak i u Sebastiana sie to wyczuwało
miłego dnia wszystkim życzę i mam nadzieję ze w tej dyskusji udziału brac już nie będę bo nie ma to celu zadnego, no chyba ze zmieniny temat to bardzo chętnie się znowu uaktywnię
Zbanowany
Moniq, to po co mi odpowiadasz, skoro piszesz, że już nie chcesz tego ciągnąć???? Zmuszasz mnie tym samym do odpisania.
Skoro rozmawiałaś, napisałaś wątek na forum i wywołałaś wojnę. No widzisz, zafundowaliśmy Tobie politykę w najbliższym otoczeniu:P
Póki co, dyskusja jest między nami, z Panem Bogiem (to jak napisała bardzo słusznie Nightmare;D) będzie każdy z nas rozmawiał osobiście i bez świadków.
Zbanowany
akuku;D
KONIEC TEGO !!
bo naprawde poleje sie czyjaś krew
przestańmy już o tym mówić i kłócić się, a przemyślmy co sie stało, bo czas teraz jest odpowiedni na to,
wyciągnijmy z tego wnioski i bądźmy lepsi i mądrzejsi o nowe doświadczenia