Wróciliśmy własnie z rekolekcji parafialnych z księdzem Janem. Znaczna część oazy tam była, więc na pewno chętnie zaglądniecie tutaj może po to żeby powspominać, albo żeby wrzucić jakieś zdjęcia
Zbanowany
Żałujecie że już się skończyło????? Jak Wam się podobały te rekolekcje????
Bardzo bardzo bardzo zalujemy a rekolekcje byly.... tego sie nie da opisac wedlug mnie xD byly swietne i ludzie przeszli najsmielsze oczekiwania oczywiscie chodzi o opiekunow ale o innych tez szczegolnie pokoj 15 xD
Zbanowany
akuku;Dno tak tak ;] opiekunowie BYLISCIE CUDOWNI

Sam siebie chwali xD alez jestes skromny Smerfetko
Zbanowany
Hm... pokój 15 mówisz... <hahaha> no dobra, niech i tak będzie..., Oj Smerfetko kochana... byliście, byliście, a może lepiej by było, jakbyś napisał jednak BYLIŚMY... w końcu Ty do tej wąskiej grupy też należałeś
no ja myślę, że byliśmy świetni i z roku na rok łagodniejemy jako opiekunowie:D fajnie było, zresztą zawsze jest fajnie i za rok też jedziemy, prawda? a na razie to pozostały zdjęcia, wspomnienia no i słoik nieśmiertelnej, rekolekcyjnej Nutelli:)
może jednak nasz rozmówca szirin by się przedstawił? co prawda rzadko tu bywam, ale lepiej sie rozmawia jak sie kogoś zna, choby z imienia, zwłaszcza, że to chyba osoba spoza naszego kręgu "wtajemniczonych"...
Zbanowany
akuku;Dhehe ja swój słoik nutelli zjadłem i to bardzo szybko
nawet była dobra
aha sorki ze sie nie podzielilem ale musze przytyc
pozdrawiam:D

Zbanowany
I tu się mylisz Moniczko Ł.....
stumilowy las jest w Kubusiu Puchatku jestem bardzo bardzo obeznana w bajkach mam liczne kuzynostwo z dziecmi
Zbanowany
akuku;Dhmmm a nie odwrotnie ?? Kubuś Puchatek jest w Stumilowym Lesie a nie Las w Kubusiu