Ludki jak nigdzie nei wyjezdzacie to moze macie ochote sobie pospiewac przez kilka niedziel jakbysmy tylko znalezli no nie wiem z 5 osob zeby spiewaly to byloby fajnie jak narazie sa dwie kto ma ochtoe do nas dolaczyc
byloby nam niezmiernie milo :*no wiec narazie rzyszla niedziela tak jak zawsze o 18 w salkach moze ktos sie skusi.....
Ja sie skusze na pewno.. ale poza nami chyba nikto o tym nie przeczta.. no moze jeszcze Kasia i Pati, ktore czasami tutaj zagoszcza
zajzysz, zajzysz.. ale musisz jeszcze cos podzialc swoim glosem, a nie tylko zagladac
nie ma tak dobrze..
Ciesze sie ze sie zgodzilas Patusiu kochana no czemu nie jeszcze trzeba bedzie sciagnac Pawła i Dominika i bedzie ok
to sie urwiesz chwile wczesniej z tego kursu.. w koncu sluzba maltanska to ludzie o wrazliowych sercach Podawac przykłady, czy nie trzeba? :>
Hehehe niech zrobi ten kurs i niech zda na pwno zdarzy jeszcze do ans dojechac co nie Patus tyle czekala na to zeby sie tam znalesc dajmy jej czas i trzymajmy kciuki
w ogole zaczynam watpic, czy nam sie uda zaspiewac w ta niedziele.. na dobra sprawde pewne osoby to tylko Ty i Ja.. moze jeszcze Dominik i Pawel.. ma ktos moze numer do Madzi? ona chyba jest w Krakowie, bo miala jakos teraz wrocic z obozu tanecznego, tak przynajmniej mowila, tzn. tak mi sie zdaje.. pozdrawiam goraco.. tzn nie wiem jak, bo nie do konca jestem pewna na jakie pozdrowienia pozwala mi moj nastroj... zdolowala mnie ta akcja, nie wiem dlaczego....
Ja tez nie wiem dlaczego .. ;( hmmm smutne to ze tak malo ludzi sie tym interesuje a do Magdy ja mam chyba telefon wiec moge jej napsiac albo ktos inny jak chce to dam numer a ma ktos moze do Dominiki Magda powinna miec wiec jak ona to i moze Dominika przyjdzie juz bedzie wiecej ludkow jeszcze moze pewna osobka czytaj Wojtek tylko nie wiem czy mu sie bedzie chcialo przyjsc
No to Paulinke za nogi wyciagamy z domu i bierzemy w niedziele na probe