Moze nie tyle padalo co... sadze, ze jest to troche spowodowane koncem roku... jak zawsze jest wiecej nauki i w ogole, wiec nie wszyscy moga sie tu tak czesto pojawiac i pisac...
KTOS zauwazyl... neiwiele osob tu wchodzi, o pisaniu nie wspominajac... ale spx mam nadzieje ze wszystko przed nami...
To sprawa konca roku na pewno bo to niemozliwe zeby nam sie znudzilo forum...Trzeba bedzie o tym pomyslec jutro i w sobote na ognichu
JA nie olalam forum, tylko po prostu ciagle prowadze nieudana walke z czasem... przydalby sie "czasowstrzymywacz"
zapewne ale forum powoli powraca do normalnosci tylko ze mi licznik nawala
i to jak ale moze to sie z czasem naprawi wrocimy do tego wszyscy a nie tylko 6 osob... czy nawet mniej
Właśnie załamuje mnie stosunek aktywnych forumowiczów do wszystkich forumowiczów /już nie wspominając o ilości ludzi uczęszczających na oazę/. Z ostatnich moich wyliczeń /patrząc na tablicę z imieninami/ wyszło, że jest nas... heh... 20 OSÓB
ale dobra choc i taka grupka
Sfochalam sie na was bo nikt nie pisze nic na forum FOCHAM !!!!!!!!!!!!!! smuttasno bo pusto
Droga Alex!
Zamiast "fochować" może warto by się zastanowić nad przyczyną TEGO stanu rzeczy?
Moim zdaniem problemów doszukiwałbym się w:
-słabej reklamie
-brak interesujących (dla mnie) dyskusji np. o wierze, kościele, apologetyce.
-braku czasu przez większość oazowiczów(?)
-słaba znajomość internetu (strach przed rejestracją?)
Co Wy na to?
Alez to nie tylko administratorzy maja prawo zakladac nowe watki Wy rowniez mozecie to dlaczego tego nie robicie zarzuccie jakims fajnym tematem a moze sie rozwinie slaba reklama no coz nad tym mozemy sie jeszcze zastanowic a brak czasu to bylo wiadome gdyz zaczela sie szkola i nikt nic na to nie poradzi ale jesli by ktos chcial moglby tu wejsc chociaz na kilka minut i napisac posta w tym nie ma nic trudnego