tak... a czy gdzies na forum bylo juz wspomniane (chyba przez Pati:*) ze nie wszystko bo wy nie jestescie?
Yess bo my nie jestesmy do dupy znaczy nasza 7 siostrzyczko <lol>
Zbanowany
nashi napisał:
wszystko jest do dupy
Częściowo zgadzam się z tym stwierdzeniem;) Wrodzony optymizm nie pozwala potwierdzić mi tego całkowicie.
ejj.. to jest moje stwierdzenie z reszta bardzo słuszne.. bo jak wszyscy pamietaja "WSZYSTKO JEST DO DUPY", ale nie nalezy sie zalamywac, bo jutro bedzie gorzej <lol>
Zbanowany
Ale w końcu przecież będzie lepiej....trzeba żyć nadzieja:P
zyc nadzieja.. mysle, ze kazdy sie stara, ale jak dlugo mozna nia zyc... na ile starcza sil by zyc tylko i wylacznie nadzieja? choc nie powiem, bo czasami warto... w koncu marzenia sie spełaniaja... przynajmniej po czesci, a to juz jest bardzo wazne i nawet nie wiecie jak bardzo duzo daje..
Zbanowany
Żyje się nie tylko nadzieją...Są przecież inne pozytywne rzeczy...Tylko mówię, że w niektórych przypadkach czasem pozostaje już tylko ona... I mi niestety marzenia się nie spełniają... Ale cóż życie.. Może wreszcie stanę sie realistką bo jak widać, zbyt wiele oczekuje...
Moze nie nalezy wciaz czekac, ale starac sie zmieniac i realizowac marzenia.. w zaciuszu wlasnego domu, chowajac sie za ekranem monitora raczej male masz szanse na spelnienie marzen..
Hmm teraz znowu wszytko jest DO DUPY dlatego poniewaz ludzie sa do DUPY i tyle wam mam do powiedzenia...
Nie mozemy sie poddawac, ale trwac w nadziei, ze nastepnego dnia bedzie lepiej.. jak bedziemy sie zasmucac, to chyba nic z tego nie bedzie i bedziemy musialy zrezygnowac z tego wolontariatu.. a nie chce tego robic, bo zalezy mi, zeby pomoc tym dzieciom.. tylko w obliczu takiej sytuacji nie do konca wiem jak.. co zrobic, zeby ludzie spostrzegli we mnie osobe wiarygodna? mam wrazenie, ze ludzie odbieraja nas jako prawie ze zlodziei, ktorzy chca ich naciagnac na pieniadze powolujac sie na szczytne cele.. w sumie nie dziwie sie.. tyle osob tak robilo... ale to jest strasznie przykre, bo przez ludzkie uprzedzenia czesc dzieci moze nie dostac szansy, a przeciez tyle jest jeszcze osob, ktore czekaja na pomoc.. swiat jest zamotany.. poplatany, jak pajeczyna wciaga i nie ma wyjscia.. trzeba przechodzic miedzy nitkami, ktore rania i kalecza..
Trzeba przechochodzi ale moze gdyby to bylo lepiej zorganizowane moze gdyby nie wiem w telewizji jakies plakaty to moze to by wiecej dalo.......
KASIU TAK NIE WOLNO TY SIE NA MNIE WSCIEKASZ ZE JA MAM CZARNE MYSLI ALE TY MASZ JESZCZE GORSZE...