Zadam dosc wazne i zasadnicze pytanie... Co z droga krzyzowa? Bo Wielki Piatek coraz blizej a ani widu ani slychu o jakisik probach...
co do Drogi Krzyzowej to jeszcze dzis rano byl problem taki, ze w tym roku nie mamy Jezusa, to znaczy uczestnictwo Dominika w inscenizacji stoi pod duzym zankiem zapytanie i raczej go nie bedzie wiec i inscenizacji jako takiej nie bedzie:( big smutek:( ale ks mial juz przygotowany plan awaryjny, choc i w tym planie awaryjnym byl problem:/ ale jako ze dzis po Drodze Krzyzowej ludki zostały zaproszone na za tydzien na północ, to znaczy ze problemy pokonane albo prawie pokonane:) z tego co mi wiadomo, to spotykamy sie w niedziele, po mszy wieczornej i myślimy jak to wszystko poukładać, bo chyba będzie prezentacja multimedialna. ale pewnie sie wszystkiego dowiedzieliście dzis na oazie, wiec sie tu pojawią jakieś newsy
pozdrowionka:)
Szkoda a moze by ktos inny zagral?? Nuech ktos sie do mnie odezwie na gg bo mi smutno jakosc.....
Tak sobie kminie od wczoraj kto ma jeszcze wlosy jakies takie w miare dlugie, ale nie za wiele wykminilam... Jakies pomysly?
WITAM wszystkich cos mysle ze powinnismy wrocic do tego tematu bo niedlugo zaczna sie Drogi Krzyzowe i cos mi sie wydaje i mam zreszta taka nadzieje ze bedziemy na nich spiewac xD wiec ludki obudzciez sie z tego jakze dlugiego <lol> snu zimowego
wlaczcie kompki i logujcie sie na forum i odpowiadajcie xD
Ja proponuję: http://spiew-koscielny.tumnus.info/inde … opic=330.0
Dziekuje ci bardzo Łukaszu
hehe tylko skombinowac do ego melodie nauczymy sie i bedzie ok dziekuje Ci raz jeszcze bardzo pieknie
Jeśli się tego nauczycie to odśpiewam Te Deum! (oczywiście nie publicznie)
ale mi ladine zaspiewasz co na ucho
Monis postaramy sie
vcieszymy sie bardzo
gratulacje dla naszych Solistow